Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Verstopping verhelpen Ouderkerk aan den Ijssel

Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het probleem in het weekend op te lossen. De maandag heeft hij na analyse vakkundig en zonder enig overlast de verstopping verholpen en vermeld waardoor de verstopping is veroorzaakt. Tevens heft hij met een camera kunnen laten zien dat de leiding geheel is gereinigd waarbij hij heeft aangegeven waar in het rioleringsstelsel het probleem zich voordeed en wat de oorzaak hiervan was zeer tevreden.

Verstopte afvoer Leerdam

Makkelijk te bereiken. Kwam in de avond. Was heel behulpzaam. Vriendelijk. Was binnen een uur klaar met onze erg erg verstopte afvoer. Onze complimenten. Beveel iedereen aan.


Douchegoot ontstoppen Gouda

Onze douchegoot was volledig verstopt. Het water liep maar niet weg. Op ZONDAGmorgen om 9:30 gebeld, om 10:15 stond ie voor de deur. Binnen een kwartier was de ontstopping opgelost. Wat een super service!!

Onstoppen Gouda

In de ochtend gebeld, in de avond zijn ze langsgeweest en binnen 3 kwartier was de ontstopping weg. Daarnaast nog een korte uitleg van de oorzaak.

Ontstoppen Hardinxveld Giessendam

Na het telefoontje snel in actie om het probleem te verhelpen. Was met een klein uur volgens afspraak bij ons thuis en heeft de verstopping snel en met behulp van professioneel gereedschap verholpen.